Varmt om fötterna i vinter

Vinterkylan drar in över landet och de första snöflingorna uppenbarar sig. En mardröm för vissa men i rätt strumpor kan de mest fantastiska upplevelser utspela sig.

Rätt grejer för ditt ändamål

Något folk ofta glömmer bort när vinterkylan drar in är att ha rätt grejer på fötterna. Det finns enormt mycket olika varianter på strumpor och dess utförande. Korta, höga, tjocka, tighta, listan är lång. Våra fötter är känsliga och behöver rätt värme och stöd oavsett om du jagar, fiskar, vandrar, tränar eller arbetar så finns det rätt strumpor för dig. Ett enkelt sätt att hitta rätt produkter för dig är att vända sig till en expert. Handla via nätet och slipp att stå och trängas i den lokala sportaffären för att sedan komma hem med ett par halvdana strumpor.

Välj rätt material

Något att tänka på när du ska fylla på strumplådan inför vintern är val av material, bomull, bambu eller ull. Bomull är ett slittåligt material men har svårt att isolera värme, däremot kan det passa bra som understrumpa. Bambu är ett naturmaterial och gör en tunn strumpa som fortfarande håller dina fötter varma. Ull kommer från får och är ett material som ger mycket god värme. Ull transporterar dessutom bort fukt effektivt och är därför ett bra alternativ för aktiva personer.